Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce münasebeti strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapları, yangın eminği midein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ilgili kesif sorulan sorular ve cevapları:

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedili yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gündüz doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın Kapısı evgin durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın canipı düzen yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene altına kızılınması kolaylaşır ve daha şu denli ziyan vermesi önlenir.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı sıra otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rebabi gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçün olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya daha nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma vazıh binalarda 120cm, şiddetli katlı daire binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yaman sızdırmaz özelliğine sahip olmalarından dolayı yangın simultane insanların dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedili çıkış bapsı olarak bilindik yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yapan layihamcıdan çkızılışan her bir personele derece tüm her insanın yangın merdiveni standartları Yangın Kapısı layıkıyla davranış etmesi ve lüzumlu çaldatmaışmaların da buna nazaran örgülması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı gerçek itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Kısım gestaltsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve falsosuz olmalıdır.

Sizin için yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page